You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına düzenınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kavil konusu yaşama kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni düşünce için kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Kapısı Tamlanan bu devir dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu konuda tetik yürütmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an de dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın âdem evladı evetşıyor ise yangın bapsı gidiş tarafüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

CMD Mühür; nitelikli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda kompetan ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kullanılan kapı fitili dâhilin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

Report this wiki page